Província

El Torrevieja va traure els colors al CD Dénia (1-4)

Els errors individuals van condemnar als dianenses que també van perdre en la graderia amb major afluència de públic visitant que local
Defensors dianenses davant el Torrevieja / Javier Zamora

El camp Diego Mena va ser escenari de la trobada entre el CD Dénia i el Torrevieja, que va acabar amb victòria per als visitants per 1 a 4.

L’equip saliner, sense desplegar un futbol brillant, va exposar les mancances del conjunt local, que va patir especialment en defensa. Abans del xiulet inicial, el Torrevieja ja comptava amb un lleuger avantatge en la graderia, amb més seguidors visitants que aficionats locals. La coincidència d’horari amb la presentació de les Escoles Esportives Municipals va restar públic al partit, alguna cosa que la directiva dianense haurà de tindre en compte en el futur.

El partit va començar amb igualtat en la lluita per la possessió de la pilota, però un error defensiu en l’eixida del CD Dénia va permetre al Torrevieja avançar-se en el marcador. Amb l’avantatge, el Torrevieja es va tancar bé #arrere, mentre el CD Dénia intentava sense èxit trobar el gol de l’empat. A dos minuts del descans, un enderrocament en l’àrea local va ser castigat amb un penal que Matías va transformar, portant el marcador al 0-2 al final de la primera mitat.

Infructuosa reacció local

En la represa, l’equip dirigit per Juanjo Antolí va eixir amb intenció de remuntar. Passat el quart d’hora, Alejandro va aprofitar un error defensiu del Torrevieja per a marcar l’1-2 i posar emoció al partit. No obstant això, una nova fallada defensiva del CD Dénia va permetre a Omar sentenciar la trobada amb l’1-3.

A partir d’eixe moment, el Dénia va intentar reaccionar, però va mostrar les mateixes mancances que en partits anteriors: debilitat defensiva, falta d’un conductor de joc i poca profunditat en atac.

El Torrevieja va tancar el marcador amb un definitiu 1-4, deixant al CD Dénia novament en la zona baixa de la classificació. La recuperació de jugadors lesionats s’antulla fonamental perquè l’equip puga reprendre el ritme competitiu i eixir de la situació complicada en la qual es troba.