Esports

El vaixell “Ardora III” es corona en la X regata Cantàbria Labs Dénia

La competició va reunir 16 embarcacions en les aigües de Xàbia i Dénia, amb condicions òptimes per a navegar
Guanyador amb el seu trofeu / Marina El Portet

Després d’un vibrant cap de setmana de navegació, la X edició de la regata Cantàbria Labs Dénia va arribar a la seua fi amb un total de 16 embarcacions competint en les aigües de Xàbia i Dénia. La competició, que ja és un referent en el calendari nàutic, va demostrar una vegada més la passió i el talent dels navegants de la regió.

Malgrat un inici incert en la jornada del dissabte, amb el vent del Sud retardant el començament, els participants finalment van poder gaudir d’unes condicions òptimes de navegació, amb vents d’entre 10 i 15 nusos. La primera prova es va disputar en la badia de Xàbia, mentre que la segona va ser un recorregut costaner que va portar als regatistes fins al Cap de la Nau, oferint un emocionant desafiament per a totes les tripulacions.

El diumenge, després d’un breu retard a causa de condicions meteorològiques adverses, el vent va tornar a fer acte de presència, permetent completar dos proves més. L’última d’elles, una travessia entre Xàbia i Dénia, va tancar el cap de setmana amb fermall d’or.

El vaixell Ardora III, patronejat per Antonio Gadea, es va alçar amb la victòria absoluta d’esta edició després de sumar els millors punts en totes les proves. El podi el van completar Estrella Azul, de Ramón Acín, i Zoë, de Wessel Schot, en una renyida competició.

Resultats de la classificació general:

Divisió Alfa:

Estrela Blava
KIM
Aquax

Divisió Bravo:

Ardora III
Zoë
Albireo

El dissabte a la nit, el Club Náutico Jávea va ser l’escenari d’una vetlada de celebració, on es van entregar els trofeus als guanyadors de les proves del dia, en un ambient marcat per l’esperit esportiu que caracteritza a la regata.

El lliurament final de trofeus, amb els guanyadors de la classificació general, va tindre lloc el diumenge en Lamarserena, en el port esportiu Marina El Portet de Dénia, clausurant una exitosa edició de la Cantàbria Labs Dénia.

Els organitzadors van expressar el seu agraïment a tots els participants, patrocinadors i voluntaris que van contribuir al fet que esta regata es consolide com una de les més importants del calendari nàutic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *