Esports

Els jugadors del Club de Tennis Dénia gaudeixen del Circuit Creixent en Valors

Els joves tennistes disputen la primera prova del circuit al CT Tavernes, aprenent valors mentre es diverteixen jugant al tennis
Equip del CT Dénia en Tavernes / CT Dénia

Aquest cap de setmana, els jugadors de l’escola del Club de Tenis Dénia van disputar, al CT. Tavernes, la primera prova del Circuit Creixent en Valors. Es tracta d’un torneig de promoció del Tennis Base en què els xiquets aprenen valors i es diverteixen jugant al tennis.

Els jugadors de l’escola del Club de Tenis Dénia van gaudir molt de la jornada tennística, en la qual van aprendre els valors que aquest torneig ensenya, com són el respecte, la constància, la il·lusió, l’esforç, l’educació i el companyerisme.

Jugadors del CT Dénia | CT Dénia

Els jugadors que van disputar la primera prova van ser: Aritz Arroyo, Aleix Bañó, Julen Aranzubi, Miquel Sendra, Pablo Mira, Pablo Cervera, Roque Pérez, Milos Skiba, Enzo Cano, Marc Moya, Makar Feldstein, Emma Nadal, Aris Guerrero, Aleix Catalá, David Kelejyan, Miguel Barberá, Guillermo Valrella, Pablo Cortés, Edgar Kelejyan, Sasha Oliinik, Sofia Camino, Emma Cano, Bosco Pérez, Valeria Estévez, Mateo Roelen, Quim Alvarez, Pepe Ferrandiz, Izan Lasso, Vera Sidomonidze i Gonzalo Varella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *