Esports

Els palistes del RCN Dénia brillen en el Campionat del Món de kayak de Mar

Maik Dimitrov i Toni Gil aconseguixen excel·lents posicions entre l'elit mundial d'esta modalitat de piragüisme
Dimitrov i Gil del RCN Dénia / RCN Dénia

Els palistes del Real Club Náutico DéniaMaik Dimitrov Manolov i Toni Gil Vicens, han destacat en el Campionat del Món de Kayak de Mar celebrat a Madeira, on van competir contra els millors esportistes del món en una prova de 21.000 metres.

La jornada va començar amb un clima solejat i condicions favorables per a sortejar les ones, però el repte es va intensificar en passar un dels caps de l’illa, on el vent lateral i les aigües agitades van complicar la travessia. El final de la prova va ser especialment dur, amb el vent en contra a pocs metres de la meta.

Malgrat les difícils condicions, Maik Dimitrov va aconseguir un impressionant 7é lloc en la categoria Ss1 Sub23, situant-se a més en la 29a posició mundial entre 500 palistes. Un assoliment destacat que demostra el seu nivell en un esdeveniment d’altíssima competència internacional.

Per part seua, Toni Gil Vicens també va realitzar una excel·lent actuació, aconseguint la 16a posició en la categoria Ss1 Sub23 i situant-se en el 53é lloc del rànquing mundial. Encara amb dos anys més en la seua categoria, Toni ja es troba entre els millors del món, confirmant el seu gran progrés i potencial.

Tots dos palistes del Real Club Náutico van demostrar el seu talent i esforç en este esdeveniment, deixant el nom de Dénia en el més alt del panorama internacional del kayak de mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *