Política municipal

Enrique Moll: “Al novembre començaran les obres de l’encreuament conegut com a Hostal Sant Jaume”

L’alcalde de Pego ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM
Enrique Moll, alcalde de Pego / Alba Alborch

Al novembre s’iniciaran les obres per a acabar amb un punt negre de la xarxa viària de la Marina Alta, el conegut com a encreuament de l’Hostal Sant Jaume, entre els termes de Pego i Oliva.

Així ho ha anunciat l’alcalde pegolí, el socialista Enrique Moll, en el ‘primer café’ de Dénia FM, en la seua edició de dimecres 23 d’octubre.

Moll ha explicat que el projecte ja s’ha adjudicat, i la intenció és que les obres comencen el pròxim mes de novembre, confiant que no es repetisquen els problemes ja ocorreguts el 2017. El termini d’execució indica que haurien d‘estar finalitzades abans que acabe l’any 2027.

Altres projectes

Altres projectes en què ha incidit el municipi són el desenvolupament del teatre, després de la caiguda del sostre. Explica que, després de la pluja d’idees en el Col·legi d’Arquitectes, el següent pas serà traure’l a concurs i buscar finançament per a la seua realització.

També s’ha pronunciat sobre el canvi de lluminàries que s’està produint al municipi. I el nou plec de recollida de residus sòlids urbans. A més, ha assenyalat que tenen un projecte urbanístic a desenvolupar per al municipi, sobretot en el nucli antic.

Una altra reivindicació pegolina és l’ampliació i millora de la residència de la tercera edat. Moll recorda que, en l’última reunió amb Conselleria, se’ls va indicar que es buscarà finançament públic-privat per a desenvolupar el projecte. Un concepte amb el qual l’equip de govern socialista no està d’acord, ha assenyalat l’alcalde, qui considera que hauria de ser la Conselleria qui assumira el cost. Un altre aspecte que ha ressaltat Moll sobre aquestes instal·lacions és que, al seu judici, han d’estar dins del poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *