Dénia FM Societat

Alba Barreres: “Vaig valorar tornar a caminar, però el que més vaig començar a valorar va ser l’amor dels meus”

La secció 'Invencibles' ha tornat a mostrar-nos a valentes com Alba són exemples de superació per a tots
Alba Barreres / Alba Barreres

En la secció “Invencibles” del programa “Maracostumbrados” de Dénia FM, hem tingut l’oportunitat de conéixer la història inspiradora d’Alba Barreres, una metgessa que conviu amb la malaltia dels ossos de cristall, també coneguda com osteogènesi imperfecta. Aquesta condició provoca fragilitat en els ossos, fent que qualsevol impacte puga causar fractures.

Alba Barreres ens ha ensenyat amb la seua experiència la importància de viure el present i agrair cada dia que la vida ens regala. “Fa tres anys vaig tindre la fractura que em va canviar la vida i em va fer afrontar-ho d’una altra manera”, ens ha contat. En aquell moment crític, Alba va començar a veure la vida des d’una nova perspectiva: “Vaig valorar tornar a caminar, però el que més vaig començar a valorar va ser l’amor dels meus”.

Tot i les dificultats que implica la seua malaltia, Alba manté una actitud positiva i valenta. Ens ha confessat que una part essencial del seu benestar és el fet de fer esport: “Una part molt important de la meua malaltia i de la meua estabilitat és fer esport”. Gràcies a la pràctica d’activitats físiques adequades, ha aconseguit mantenir una estabilitat que li permet continuar amb la seua passió per la medicina i la vida.

Al llarg de l’entrevista, Alba ha destacat el seu enfocament positiu davant la incertesa del futur: “Visc en l’avui, demà ja es veurà i no visc amb por malgrat la situació”. Aquesta filosofia de viure en el present l’ha ajudat a enfrontar-se a la malaltia amb una força admirable. “Valore alçar-me cada dia sense dolor”, ha afegit, recordant-nos la importància de no donar res per fet.

Alba Barreres, una invencible que, amb la seua història, ens ha ensenyat a viure amb gratitud i valentia, recordant-nos que, malgrat les adversitats, sempre hi ha alguna cosa per la qual agrair cada nou dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *