Societat

Alberto Lorente recorrerà les costes de la Marina Alta en la seua pròxima volta a Espanya

El nadador amb quatre rècords Guinness, ha contat per a Dénia FM com serà el repte amb objectiu sostenible
Alberto Lorente, nadador / Alberto Lorente

En una entrevista en directe per a Dénia FM, el reconegut nedador Alberto Lorente, conegut com “El Home de les Aigües”, va compartir detalls sobre els seus reptes esportius i solidaris, centrats en la protecció del medi ambient i la millora de la societat. Amb quatre rècords Guinness al seu nom, Lorente s’ha convertit en un referent tant en l’àmbit esportiu com en les causes benèfiques.

Un dels seus projectes més ambiciosos, “Abracemos el Mar“, es durà a terme del 22 d’abril al 10 de maig de 2025, i recorrerà diverses zones d’Espanya, incloent-hi la península i les illes.

Aquest repte solidari passarà per llocs tan emblemàtics com el País Basc, Galícia, Andalusia, Ceuta, les Canàries, Balears i la Comunitat Valenciana, on tindrà un moment destacat a la Marina Alta. El 7 de maig de 2025, Lorente nedarà per les costes de Xàbia, una de les etapes més esperades del projecte, abans de continuar cap a Alboralla i altres destinacions.

Durant l’entrevista, Lorente va destacar la importància de passar per la Marina Alta, ressaltant la bellesa de la seva costa i la necessitat de conscienciar sobre la protecció del medi ambient en aquesta zona. “La Marina Alta té un valor natural incalculable, i és fonamental que tots ens unim per preservar-lo. Cada gest compta per cuidar el nostre entorn.”

El repte “Abracemos el Mar” no només busca netejar les costes, sinó també inspirar la ciutadania a prendre acció per protegir els oceans i la natura.

Alberto Lorente és una inspiració gràcies al seu compromís amb les causes socials i mediambientals. El seu projecte “Abracemos el Mar” és un exemple de com l’esport pot ser un motor de canvi positiu, i la seva etapa a la Marina Alta serà una oportunitat única per unir-se a aquesta causa solidària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *