Entrevistes Societat

Gwendoline i Glenn recorren 1200 km pel Camí de Santiago per a recolzar Cancer Care Jávea

Entrevista en Dénia FM con los protagonistas de la propuesta solidaria
Gwendoline i Glenn / Redacció

Aquest diumenge 20 d’octubre de 2024, dos valents solidaris, Gwendoline i Glenn, s’embarquen en un viatge extraordinari: caminar 1200 km del Camí de Santiago per a recolzar Cancer Care Jávea, una organització que dóna suport a persones que pateixen càncer i a les seues famílies. Aquesta iniciativa solidària no sols pretén recaptar fons, sinó també conscienciar sobre la importància del treball que realitza aquesta associació.

En una entrevista a El Primer Café de Dénia FM, Gwendoline i Glenn ens expliquen com va sorgir aquesta idea tan ambiciosa. “La nostra relació amb Cancer Care és molt estreta”, explica Gwendoline. “Durant anys hem vist el treball increïble que fan per a les persones malaltes i les seues famílies, i volíem fer alguna cosa gran per a ajudar-los.”

La seua caminada comença a Xàbia, amb un recorregut de 10 km pel Camí del Alba que arribarà fins a Jesús Pobre, on a les 12:00 hores s’organitzarà una festa de suport amb tarta i música per a animar a la població a col·laborar. Aquest esdeveniment tindrà lloc a “El Donativo”, al carrer Convent de Jesús Pobre.

Gwendoline i Glenn esperen recaptar una quantitat significativa de diners per a Cancer Care Jávea, però reconeixen que no tenen una xifra fixa en ment. “Cada aportació és important, siga gran o menuda”, diuen. Per a aquells que vulguen col·laborar o participar, poden posar-se en contacte a través del telèfon o WhatsApp +34 676507791 o visitar la pàgina web de l’organització: www.cancercarejavea.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *