Societat

Ester Vizcarra guanya el VII Premi de Narrativa Infantil-Juvenil Ciutat de Dénia

L’autora ha estat guardonada per la seua obra El secret de Safira, que serà publicada per Andana Editorial

Este diumenge, 20 d’octubre, Ester Vizcarra i Fortuny ha estat proclamada guanyadora del VII Premi de Narrativa Infantil-Juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2024, en un acte celebrat a l’auditori del Centre Social de Dénia. La seua obra El secret de Safira, una divertida narració que reflexiona sobre l’amistat i la pertinença, ha estat seleccionada entre un total de 34 obres presentades al concurs.

El premi, dotat amb 3.000 euros i la publicació del llibre per Andana Editorial, està organitzat per l’Ajuntament de Dénia amb la col·laboració de l’editorial valenciana i coordinat per la Biblioteca Pública de Dénia. El guardó ha estat entregat per Raúl García de la Reina, regidor de Cultura, i Llúcia Casanova, editora d’Andana, qui també van presentar l’edició il·lustrada del llibre, a càrrec de David González.

L’acte ha conclòs amb la representació teatral Un vestit nou per a l’emperador, de la companyia La Pera llimonera. El jurat, format per membres de l’Ajuntament, Andana Editorial i experts en literatura infantil, ha destacat l’alta qualitat de les obres participants. Ester Vizcarra, periodista i escriptora, suma aquest reconeixement a una trajectòria que inclou títols com Amaga’t dels drons! o El Joan somia colors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *