Estrena de lliga amb triomf per a les xiques del Dénia BC

L'equip de Juan Luis Pérez dominen el partit dones del primer minut i aconsegueixen la victòria davant l'Helike d'Elx (69-45)
Jugadora dianense sènior llançant a canastra / Dénia BC

L’equip sènior femení del Dénia Bàsquet van guanyar a l’Helike d’Elx (69-45). Des de l’inici de l’encontre, les jugadores de Juan Luis Pérez van portar la iniciativa en el joc, dominant quart a quart el marcador al llarg dels quaranta minuts.

Les jugadores de l’Helike no van abaixar els braços en cap moment, intentant entrar al partit, però el nostre encert des del triple, amb bons percentatges, i l’excel·lent defensa ho van impedir completament.

Per posar un però al nostre encontre i demanar-nos més, hem d’intentar ser més constants en atac, encara que som conscients que estem en l’inici de la temporada i és lògic que hi haja detalls per polir, que segur amb el pas de les setmanes ens faran més fortes.

Enguany l’equip compta amb les incorporacions de Neus Mulet i Ariana Gavilà, jugadores interiors que ens aporten noves opcions en atac i major solidesa en el rebot.

L’equip es desplaçarà el pròxim cap de setmana a Alacant per enfrontar-se al Cabo Mar, un rival dur que ens donarà una millor idea del nostre moment actual de joc.

Severa derrota per a les júniors

L’equip júnior femení va començar la lliga amb una severa derrota en la pista d’Escolapias Valencia per 80 a 42.

Les xiques de Juan Luis Pérez només van aconseguir competir al seu rival durant els primers cinc minuts de l’enfrontament, únic moment en el qual van poder contestar l’alt nivell defensiu d’Escolapies.

Sense opcions ofensives en veure negades les línies de passada, i veient-nos incapaces de superar en l’u contra un el seu defensa, es feia molt costa amunt arribar al cércol contrari i sumar punts amb regularitat.

Entrada a canastra d’una júnior dianense | Dénia BC

Per contra les nostres rivals aprofitaven els nostres errors per a castigar-nos al contraatac.

Sens dubte, una bona pedra de toc en esta primera jornada per a saber quin és el nivell de joc en esta competició, que ens obligarà a fer un enorme pas avant en tots els sentits per a aconseguir l’exigència deguda.