Turisme

Holandesos i alemanys, els més interessats en les rutes ciclistes de Pego

Així ho indiquen les dades després del primer any de la publicació dels fullets promocionals
Portada dels futllets de les rutes ciclistes de Pego / Ajuntament de Pego

Els visitants holandesos i alemanys són els més interessats en les rutes ciclistes de Pego. Així ho indiquen les dades després del primer any de la publicació dels fullets promocionals. Aquests fullets recullen informació sobre les rutes ciclistes que recorren el terme municipal. Segons les estadístiques, també hi ha interés per part de belgues i anglesos.

Altres dades rellevants

A nivell nacional, els visitants de la Comunitat Valenciana són els que més consulten les rutes ciclistes. En segon lloc, se situen els turistes procedents de la Comunidad de Madrid. En total, s’han repartit 2.000 fullets entre els visitants de l’oficina de Turisme, bars, restaurants i altres punts turístics de Pego i les localitats veïnes.

A més, causa de la demanda, s’ha hagut de reeditar el catàleg informatiu. Aquest document està subvencionat en un 90% pel Patronat de Turisme.

12 rutes ciclistes per Pego

El catàleg compta amb 12 rutes detallades. Cada itinerari inclou informació sobre el nivell de dificultat, la distància, l’altitud i els punts d’eixida i meta. Les rutes són de caràcter circular, amb inici i final al municipi de Pego. Entre els recorreguts destacats trobem: Els 4 Puntetes, Forna-Pedreguer-Sorells, Pla de Petracos, La Llancuna, Coll de Rates, Bérnia i el Pantà de Beniarrés.

El regidor de Turisme, Ricardo Sendra, ha destacat l’èxit d’aquestes rutes ciclistes. Segons ell, el ciclisme està en auge i la comarca ofereix itineraris molt apreciats, tant per aficionats com per professionals.

Amb la publicació dels fullets i el creixent interés internacional, Pego es consolida com una destinació per als amants del ciclisme. La combinació de natura, esport i cultura converteix les rutes ciclistes en una excel·lent manera de descobrir la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *