Esports

La 37 Ruta de la Sal es va presentar en Marina Badalona amb importants novetats

Autoritats i representants de federacions nàutiques es van reunir per a anunciar els detalls de la regata, que comptarà amb nous patrocinadors
Presentació de la Ruta de La Sal / RCN Dénia

Marina Badalona va ser l’escenari d’un important acte presidit per Xavier García AlbiolIl·lmAlcalde de Badalona, en el qual es va presentar la 37a edició de La Ruta de la Sal, una de les regates més emblemàtiques del Mediterrani. En l’esdeveniment van ser presents representants de les principals federacions de vela del llevant mediterrani, com la catalana, valenciana i balear, a més d’autoritats del Govern Balear, el Consell d’Eivissa i diverses entitats nàutiques.

La presentació d’esta nova edició, programada per al 17 d’abril de 2025, va estar a càrrec de diverses personalitats clau en el món de la nàutica, entre ells Juan Miguel Costa, director general de Turisme del Consell d’Eivissa, i Pere Joan Planas, director de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears, els qui van destacar la importància de la regata per a la promoció turística de la regió. També van participar Antonio Mercant, director general de Ports i Transport Marítim del Govern Balear i vicepresident de Ports IB, Marcos Serra, alcalde de Sant Antoni de Portmany, i representants del Club Náutico de Sant Antoni, el Real Club Náutico Dénia, i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

Autoritats i representants del Circuit Regates de l’Altura | RCN Dénia

Entre les principals novetats anunciades per a esta edició de La Ruta de la Sal es troba la incorporació de Viña Esmeralda i Veneziani Yachting com a nous patrocinadors, la qual cosa reforça l’atractiu i el prestigi d’este esdeveniment esportiu. La regata, que unix el litoral mediterrani en una emocionant travessia cap a Eivissa, promet ser una de les més emocionants en la seua història.

La presentació no sols va servir per a donar a conéixer els detalls tècnics i novetats de la competició, sinó també per a enfortir la col·laboració entre les diferents institucions i entitats involucrades en l’organització d’este important esdeveniment nàutic, que continua sent un referent en el calendari internacional de vela.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *