Successos

La Guàrdia Civil desmantella un punt de venda de drogues a Gata de Gorgos

El presumpte delinqüent llançava, a vegades, les substàncies des de la finestra de la seua vivenda als compradors
Moment de la detenció / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil, en el marc de l’operació Drocat i amb la col·laboració de la Policia Local de Gata de Gorgos, ha desmantellat un punt de venda de drogues en aquest municipi que operava a la comarca de la Marina Alta. L’autoritat judicial ha decretat la seua posada en llibertat amb mesures cautelars.

Les investigacions van començar al mes de juliol, quan la Guàrdia Civil va obtindre informació clau sobre un veí del municipi que suposadament subministrava drogues, incloent-hi menors entre els seus consumidors.

L’Equip ROCA de la Companyia de Calp es va fer càrrec de les investigacions, donant inici a l’operació Drocat. En una primera fase es va localitzar el domicili del sospitós, i les vigilàncies intensificades van confirmar les sospites.

El presumpte traficant utilitzava la seua vivenda, situada en una segona planta, com a centre d’operacions, on realitzava transaccions de droga tant dins de l’immoble com en plena via pública.

En algunes ocasions, l’individu llançava les substàncies des de la finestra de la seua casa als compradors que esperaven al carrer. El flux de clients era continu, amb diversos d’ells esperant el seu torn per a rebre la droga.

Foto galeria de Guàrdia Civil:

El 13 d’octubre, després de recopilar suficients indicis sobre l’activitat il·legal, i amb el suport del Servei Cinològic de la Guàrdia Civil d’Alacant, es va realitzar l’entrada i registre del domicili.

En aquesta actuació es van intervindre 16 grams de cocaïna, 12 grams de diferents substàncies per al tall de la droga, 2.605 euros en efectiu, 131 grams de marihuana, 66 grams d’haixix, i divers material per al tall, manipulació i pesatge de la droga. A més, es va detindre al sospitós, un home de 27 anys, per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

El detingut, juntament amb els efectes intervinguts, va ser posat a disposició del Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 2 de Dénia, que va decretar la seua posada en llibertat amb mesures cautelars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *