Cultura

La inauguració de la VII edició del Festival Ojos Rojos, en imatges

Dénia i Xàbia acullen aquest festival que s'allargarà fins a l'1 de desembre
Inauguració de l'exposició "Happytecture" en la plaça del Consell / Tino Calvo

Exposicions, xarrades, projeccions, visionat de portfolios i activitats culturals dirigides a tots els públics componen l’extensa programació de la VII edició del Festival Internacional de Fotografia Ojos Rojos.

El dijous 17 d’octubre, de vesprada, la inauguració de dues exposicions i una xarrada a la biblioteca pública municipal de Dénia marcava l’inici oficial d’aquesta nova edició, que tindrà la capital comarcal i Xàbia com a epicentre de les seues activitats. En aquesta edició, Colòmbia és el país convidat.

Actes inaugurals

Dénia va ser l’escenari de la inauguració oficial del festival, el dijous dia 17, amb dues exposicions a l’aire lliure que conviden els visitants a submergir-se en la fotografia contemporània.

Human” de Bárbara Traver, al Mercat Municipal (façana del carrer Magallanes), que explora la percepció de l’altre, i Happytecture” d’Anna Devís & Daniel Rueda, a la plaça del Consell, que juga amb l’arquitectura en clau visual, seran les protagonistes als carrers de la ciutat fins a l’1 de desembre.

Mentrestant, Anna Devís i Daniel Rueda van protagonitzar la xarrada “Behind the scenes, compartint amb el públic com és el seu procés creatiu, a la biblioteca municipal.

Foto galeria de Tino Calvo:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *