Comerç

La nova campanya de bons consum de Dénia: rècord amb 430.804 euros de pressupost

Aquesta campanya començarà el 15 d’octubre i finalitzarà el 8 de desembre
Una xica compra al comerç local / Okrasyuk (Envato)

L’Ajuntament de Dénia, mitjançant la Regidoria de Comerç i en col·laboració amb Creama, llança una nova campanya de bons consum. Aquesta campanya començarà el 15 d’octubre i finalitzarà el 8 de desembre de 2024.

El pressupost d’aquesta edició és de 430.804 euros, el més alt destinat fins ara a una campanya de bons consum. Aquests bons estan subvencionats per la Diputació d’Alacant, amb l’objectiu d’ajudar els consumidors davant la inflació i donar suport al comerç local i als sectors productius de la província.

Augment de l’import màxim dels bons consum

Entre les novetats d’aquesta campanya, s’ha incrementat l’import màxim que cada comprador pot adquirir, fins a 125 euros. A més, es llançaran bons de 60 €, 40 €, 25 € i 125 €. Els compradors podran triar entre descarregar els bons en tres quantitats (60 €, 40 € i 25 €) o optar per un únic bo de 125 €. Aquest últim és ideal per a compres mínimes de 250 €, facilitant així la gestió per a compradors i establiments.

Per altra banda, persones beneficiàries han de ser majors d’edat a l’inici de la promoció i estar empadronades a Dénia, La Xara o Jesús Pobre. Els bons es podran utilitzar en 106 establiments de Dénia i 2 de Jesús Pobre.

Com obtenir els bons consum de Dénia?

Els bons es poden descarregar a través de la pàgina web Bono Consumo Denia. Per a garantir la disponibilitat, la descàrrega estarà repartida en dos trams horaris: matí i vesprada. Això permetrà que les persones que no puguen sol·licitar els bons al matí, puguen fer-ho a la vesprada.

La campanya inclou una àmplia varietat d’ofertes comercials: calçat, decoració, perfumeria, floristeria, mascotes, llibreria, moda, bellesa, òptica, oci i més.

Aquesta iniciativa busca recolzar el comerç local i oferir als consumidors una oportunitat d’estalvi en temps d’inflació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *