Esports

La Sella Open, un referent del Ladies European Tour

L'esdeveniment esportiu va impulsar l'esport femení amb una organització impecable i un compromís social únic
Jugadores de La Sella Open / La Sella Golf

La segona edició de La Sella Open, celebrada en el prestigiós camp de La Sella Golf, no sols va coronar a la jove promesa alemanya Helen Briem com a campiona, sinó que va reafirmar el creixement i fortalesa del golf femení a Europa. L’esdeveniment, que forma part del Ladies European Tour (LET), va brindar a les millors golfistes una plataforma ideal per a mostrar el seu talent al més alt nivell.

Helen Briem, amb tan sols 19 anys, va sorprendre a tots amb una actuació impressionant que la va portar a alçar-se amb el títol. La seua victòria consolida a La Sella Open com un escenari clau per a la projecció de noves estreles del golf europeu. “La primera victòria de Helen serà especialment memorable en els pròxims anys”, va destacar Alexandra Armas, CEO del LET.

Compromís social i sostenibilitat en l’esport femení

Més enllà de l’esportiu, La Sella Open s’ha destacat pel seu fort compromís social. Amb una bossa de premis d’1.000.000 d’euros, el torneig busca reduir la bretxa entre l’esport masculí i femení, promovent l’equitat en l’àmbit esportiu. A més, la participació de 12 dones greenkeepers voluntàries, liderades per Jimena Blanco, va marcar una fita històrica en els tornejos de golf professionals, subratllant la inclusió i el paper crucial de les dones en totes les facetes de l’esdeveniment.

L’organització, amb el suport de 120 voluntaris, va ser impecable, garantint que cada aspecte del torneig funcionara a la perfecció. La comunitat local també es va bolcar amb el torneig, omplint les graderies i fent costat a les jugadores en un ambient de celebració.

Difusió global i el compromís amb la salut

Amb una audiència potencial de 210 milions de persones i retransmissions en canals de renom internacional com Sky Sports i Fox Sports, La Sella Open ha contribuït significativament a la visibilitat global del golf femení. A més, el torneig es va unir a la campanya ‘LET Celebrating the Green’, promovent pràctiques sostenibles en el golf, i va organitzar una jornada de conscienciació sobre la prevenció del càncer de mama, destacant la importància del benestar de les esportistes.

Este èxit reafirma a La Sella Open com un dels tornejos clau en el LET, no sols pel seu nivell competitiu, sinó també pel seu compromís amb l’equitat, sostenibilitat i la salut. Amb la seua organització de primer nivell i el seu impacte global, el torneig continua marcant el camí cap a un futur més inclusiu i visible per al golf femení.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *