La UD Benissa guanya al Sta. Bárbara i es col·loca a dalt

En el grup VI només va puntuar l'Orba CF que va empatar en Simat la resta d'equips comarcals van patir derrotes
Onze de la UD Benissa davant l'Sta. Bàrbara / UD Benissa

La UD Benissa va véncer a casa del Sta. Bárbara per 0 a 2, sumant un triomf que li permet situar-se en els llocs alts de la classificació del grup VII de Segona FFCV. Els beniseros van tindre el partit de cara amb el punt de Revelles al cap de 3 minuts. Els locals lluny d’entregar-se van buscar igualar la contesa obligant a l’equip de la UD Benissa a haver de mantindre la intensitat. El gol de Kevin en el minut 66 va sentenciar el triomf d’una formació que ocupa el tercer lloc en la classificació a 2 punts del líder.

Per part seua, el FB Teulada Moraira va deixar escapar un triomf a Bellreguard en l’últim sospir (3-2). El conjunt que entrena Cap es va avançar en el marcador amb dos gols de Carles. Els locals no van abaixar els braços i van ser capaços de donar-li la volta al seu desavantatge. En dos últims minuts nefastos per al FB Teulada Moraira, va ser la formació de La Safor qui va sumar els tres punts.

El Gorgos CF es va quedar sense puntuar en la seua visita a Almussafes, on va perdre per 3-2. Al descans es va arribar amb el marcador d’1-2, amb gols per als visitants d’Axel i Raúl. En la segona mitat va arribar la remuntada local tirant per terra l’esforç realitzat pels gateros en la primera part.

Un altre dels equips que no va sumar en esta jornada va ser el CD Dénia B que va tornar golejat per 5 a 1 de Gandia. El Safor Gandia CF va ser millor va demostrar ser millor que el seu rival i es va emportar la victòria amb tot el mereixement.

Un punt va aconseguir sumar l’Orba CF a casa del Simat (0-0), en un partit on les defenses es van imposar als atacs rivals.