Esports

La UD Calpe busca la seua segona victòria a casa davant el Carcaixent

L'equip de Lauro Techeira vol oblidar la seua última ensopegada i reprendre el bon camí en la Lliga Comunitat
Elias jugador de la UD Calpe / Javier Zamora

Este diumenge, a les 17.15, la UD Calpe s’enfrontarà al Carcaixent en el seu camp, amb l’esperança d’aconseguir la seua segona victòria a casa de la temporada. El partit, que serà dirigit pel col·legiat García Coves, arriba en un moment crucial per a l’equip verdinegro, que busca escalar posicions en el grup després d’haver aprofitat el descans per a recuperar a diversos dels seus jugadors.

L’entrenador Lauro Techeira confia que l’aturada ha permés que homes clau es recuperen de molèsties físiques, encara que Michel i Vergillos encara no estan al cent per cent. Així i tot, tots dos podrien estar en la convocatòria. Qui no estarà disponible és el davanter Luis García, que continua el seu procés de recuperació.

El rival dels calpins arriba a esta cita sent el cuer, en haver sumat 1 punt en els 5 partits que ha jugat. No ha guanyat cap partit i el que és més preocupant per a la formació de La Ribera, no ha aconseguit marcar ni un sol gol. Per contra ha encaixat 11 gols el que dona una mitjana de 2 per partit, uns números que deixa molt preocupats als seus directius.

La UD Calpe sap que ha d’estar al seu millor nivell si vol assegurar els tres punts i tornar a posicionar-se entre els millors de la taula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *