Esports

La UD Calpe es mesura al CD Thader sense Luis García

L'entrenador calpí té confiança en la bona ratxa que té el seu equip fora de casa per a sumar el triomf
Lauro Techeira amb els seus jugadors / Javier Zamora

La UD Calpe es mesurarà al CD Thader diumenge que ve a les 11.30 hores en el camp Moisés Gómez de Rojales, en un partit que es presenta ple de desafiaments per al conjunt de la vila del penyal. Els calpins arriben amb la moral alta després de guanyar les seues dos últimes trobades com a visitants, però hauran d’enfrontar-se a un terreny de joc de gespa natural, una cosa poc habitual i que pot dificultar el seu estil de joc creatiu.

El tècnic Lauro Techeira ha insistit en la importància de mantindre la concentració, especialment en els primers minuts del partit, conscient per a jugar en un camp amb una superfície de gespa natural en malament estat complicarà la circulació de la pilota. A més, la UD Calpe es presenta amb la baixa important del seu davanter Luis García, que seguirà fora dels terrenys de joc almenys quatre setmanes més a causa d’una lesió. Malgrat esta absència, l’equip ja va demostrar en el seu últim partit que compta amb davanters capaços de suplir esta baixa amb total garantia.

Una altra preocupació per a Techeira són els dubtes sobre Vergillos i Elías, els qui han estat entre cotons durant la setmana i no estan al cent per cent. Així i tot, l’equip està decidit a mantindre la seua bona ratxa i continuar invicte en la competició.

Amb els mateixos números

Per part seua, el CD Thader arriba a l’enfrontament amb números similars als de la UD Calpe, ja que tots dos equips romanen invictes. No obstant això, mentre el Thader ha guanyat totes les seues trobades com a local, el Calp ha aconseguit les seues victòries fora de casa, la qual cosa convertix este enfrontament en un autèntic dol d’invictes.

Amb l’ànim alt i l’esperança d’obtenir la seua tercera victòria consecutiva a domicili, la UD Calpe buscarà superar les adversitats del terreny i al complicat rival de la Vega Baixa per a continuar amb el seu bon inici de temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *