La UD Calpe paga car els seus errors defensius en la seua visita al CD Thader

El conjunt calpí cau 4-1 després d'un bon inici, però s'enfonsa per fallades puntuals en un complicat terreny de joc
Pablo buidant una pilota / Javier Zamora

La UD Calpe no va poder continuar amb la seua bona ratxa i va acabar caient per 4-1 davant el CD Thader en el camp Moisés Gómez de Rojales, en un partit marcat pels errors defensius de l’equip dirigit per Lauro Techeira. Els calpins van començar bé la trobada, però van acabar cedint davant un rival que va saber traure profit del seu irregular terreny de joc.

El partit va començar de manera prometedora per a la UD Calpe, que a penes en el minut 3 va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Fede, qui va batre la porteria defesa per Chema. Este punt va permetre als visitants asseure’s sobre el camp i prendre el control del joc en els primers compassos. No obstant això, el CD Thader, aprofitant el seu coneixement del terreny, va anar prenent la iniciativa i va aconseguir dificultar les arribades del Calp.

Just abans del descans, l’àrbitre López Toral va assenyalar un penal molt discutit a favor de l’equip local, la qual cosa va permetre al britànic Lloyd igualar el marcador des dels onze metres. Amb l’empat a un es va arribar al descans, deixant la sensació que el partit continuava obert.

En la segona mitat, el CD Thader va apostar per un joc directe, buscant segones jugades després de desplaçaments llargs. Esta tàctica va donar resultat en el minut 57, quan el davanter Tremiño va aprofitar un error del porter visitant, Adrián, per a posar el 2-1 en el marcador. El gol va ser un colp anímic per als calpins, que van intentar reaccionar amb major profunditat en el seu joc.

No obstant això, en el minut 70, Raúl va ampliar l’avantatge per al Thader darrere l’altre error d’Adrián, que va tornar a ser determinant. Este tercer gol va minar definitivament la moral de la UD Calpe, que no va aconseguir refer-se malgrat els seus intents. El CD Thader va sentenciar el partit amb una habitació gol en una jugada desafortunada per a la defensa visitant: David va esvarar, deixant a Tremiño només davant Adrián, a qui va tornar a batre per a tancar el marcador en 4-1.

La UD Calpe va tornar de Rojales amb el caseller de punts buit i amb la sensació d’haver deixat escapar un partit per errors puntuals. L’equip de Lauro Techeira haurà de treballar per a corregir les fallades defensives i buscar la manera de recuperar la solidesa de cara als pròxims compromisos de lliga.