Festes

Más de Uno Dénia Marina Alta entrevista hui a la primera presidenta dels Moros i Cristians de Xàbia

Mónica Leal i Rubén Femenia parlaran sobre els reptes de liderar aquesta històrica festa

Hui, a partir de les 13:05, el programa Más de Uno Dénia Marina Alta oferirà una entrevista exclusiva amb Mónica Leal, la primera presidenta de la Junta de Festes de Moros i Cristians de Xàbia. A més, estarà present el vicepresident Rubén Femenía. Aquesta entrevista arriba en un moment històric per a les festes. És la primera vegada que una dona assumeix el càrrec en els 45 anys d’història de la Junta.

En aquesta conversa, Leal parlarà sobre els preparatius per a les festes dels Moros i Cristians del 2025 i compartirá la seua visió dels reptes que implica liderar una festa tan important per a la comunitat de Xàbia. També es pronunciarà sobre el paper fonamental del seu equip renovat i de la col·laboració amb els altres membres de la Junta per a dur endavant la festa.

Lideratge i treball en equip per als Moros i Cristians de Xàbia 2025

Durant l’entrevista, s’abordarà com Leal es prepara per a aquest nou repte com a presidenta i compartirà la seua experiència dins de les festes. Per la seua banda, estarà Rubén Femenía parlant la seua experiència com a expresident. També sobre com afronta el seu paper com a vicepresident i com està recolzant a Leal en aquest procés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *