Medi ambient

Ondara imparteix un taller per a crear un hort familiar ecològic

Del 14 al 28 d'octubre pots aprendre tècniques per a cultivar de forma sostenible
Un pare i un fill treballen conjuntament al camp / SmitBruins (Envato)

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, oferirà aquest mes d’octubre el taller “Creació d’un hort familiar ecològic”. El taller està pensat per a qualsevol persona interessada en aprendre sobre l’horticultura ecològica.

A més, aquest taller comptarà amb una part teòrica i una altra pràctica. La part teòrica es realitzarà a la Casa de Cultura d’Ondara. D’altra banda, les sessions pràctiques es duran a terme als horts urbans municipals, on els participants podran posar en pràctica els coneixements adquirits.

Dates del taller i inscripcions

El taller es realitzarà en sis sessions al llarg del mes d’octubre. Seran els dies 14, 16, 21, 23 i 28 d’octubre. Les persones interessades poden inscriure’s mitjançant registre d’entrada a l’Ajuntament d’Ondara o a través de la seu electrònica.

A més, el taller està subvencionat per l’Ajuntament d’Ondara, la Diputació d’Alacant i Agricologia. Això fa que el curs siga més accessible per a tots els veïns.

Un taller per a aprendre i practicar agricultura ecològica

Aquest projecte de taller per a aprendre a crear un hort familiar ecològic té com a objectiu principal dotar d’instruments formatius a la població d’Ondara. Per això, es busca oferir un servei d’assessorament i formació en nous sistemes d’agricultura ecològica.

Així, els assistents al taller podran aprendre tècniques per a afrontar amb èxit la producció i comercialització de productes ecològics. També es divulgaran els avantatges que aquesta agricultura ofereix, no sols per a la salut sinó també pel respecte cap al medi ambient.

Finalment, aquest tipus d’iniciativa és clau per a potenciar l’activitat agroeconòmica del municipi i formar la població en pràctiques sostenibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *