Província

Pedreguer participarà de nou en la Setmana Europea de les Regions i Ciutats

L’Ajuntament de Pedreguer tornarà a formar part de la Setmana Europea de les Regions i Ciutats. Aquesta cita tindrà lloc del 7 al 10 d’octubre de 2024. Serà la quarta vegada que Pedreguer hi participa, reafirmant el seu compromís amb la sostenibilitat, la inclusió i la innovació.

Nous enfocaments de sostenibilitat i inclusió

Enguany, Pedreguer estarà present en la sessió “Journey to Change” de la Setmana Europea de les Regions i Ciutats. Aquest espai està dedicat a explorar nous enfocaments en la sostenibilitat, la inclusió i la bellesa. En aquesta sessió, les ciutats de Bruges, Rijeka i Písek compartiran les seues experiències dins el projecte Re-Value, finançat per la Unió Europea.

Durant la sessió, els participants analitzaran les lliçons apreses dels fracassos i les solucions trobades per aquestes ciutats. A més, es durà a terme un taller per ajudar els participants a identificar estratègies innovadores i maneres d’evitar inconvenients en els seus projectes.

Presència de Pedreguer en la Global Innovation Summit

Simultàniament, Pedreguer participarà en la Global Innovation Summit. Aquest esdeveniment tindrà lloc els dies 7 i 8 d’octubre. Aquesta cimera reunirà ciutats, líders mundials, organitzacions internacionals i institucions financeres per explorar el paper de la planificació urbana en la transició cap a comunitats sostenibles.

L’agenda de Pedreguer en aquest esdeveniment serà intensa. La delegació, encapçalada per l’alcalde Sergi Ferrús Peris, participarà en diverses activitats. Algunes d’aquestes són la sessió “Disseny de ciutats centrades en les persones”, coordinada per Cascais, i la taula redona “Dissenyant ciutats intel·ligents”. També hi haurà un taller sobre com controlar la calor en les ciutats.

Finalment, Pedreguer mantindrà reunions clau amb diferents entitats europees. Entre elles, la Delegació de la Comunitat Valenciana a Brussel·les i la Comissió Europea, a més de reunions internes sobre projectes en marxa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *