Política

Pepa Font parlarà a Onda Cero sobre el futur del port de Dénia

L’entrevista es podrà seguir en les freqüències 107.2 FM a Dénia i 95.9 FM a la Marina Alta

Hui, a partir de les 13:05 hores, el periodista dianer Ángel Serrano entrevistará a la comissionada de la Presidència de la Generalitat Valenciana per al port de Dénia, Pepa Font, també portaveu del Partit Popular en l’Ajuntament de Dénia. Serà al programa Més de Uno Dénia Marina Alta d’Onda Cero.

L’entrevista es podrà seguir en les freqüències 107.2 FM a Dénia i 95.9 FM a la Marina Alta.

Inversions en el port de Dénia

Durant l’entrevista, Pepa Font serà preguntada sobre les importants inversions anunciades recentment. La Generalitat invertirà més d’un milió d’euros en la millora del port de Dénia. D’una banda, es realitzarà el dragatge de diverses zones del port, un treball essencial per a millorar la seguretat marítima.

El dragatge inclou la darsena comercial, la darsena xicoteta i la bocana. S’espera que aquesta actuació agilite el trànsit i millore l’operativitat del port.

A més, també es duran a terme millores en el Moll de la Pansa. Aquestes actuacions permetran l’ampliació de la carretera d’accés, passant de tres a quatre carrils. A més, s’instal·laran nous itineraris per a vianants, passos de vianants a nivell, i un sistema d’il·luminació renovat.

Altres temes d’actualitat política local

A més, l’entrevista amb Pepa Font no només se centrarà en el port. També es tractaran altres temes rellevants per a l’actualitat política local. Es parlarà, entre altres coses, de la modernització dels polígons industrials o la recent pujada de la taxa del fem a la ciutat.

L’entrevista és una gran oportunitat per a conéixer de primera mà els projectes que afecten directament el futur del port de Dénia i la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *