Entrevistes Primer Café

Pepe Martínez Espasa: “Visitar els estudis de Dénia FM em porta bons records”

Entrevista al Comissari Cap de la Policia Local de Gandia en el ‘primer café’
Pepe Martínez Espasa, Comissari Cap de la Policia Local de Gandia / Sergio Dénia

Amb un somriure. Així ha arribat Pepe Martínez Espasa a la redacció de Dénia FM. I és que, com ha confessat, “visitar aquests estudis em porta bons records”.

L’actual Comissari Cap de la Policia Local de Gandia ha estat més de 15 anys destinat a Dénia, al capdavant de la Prefectura de la Policia Local.

De fet, en el ‘primer café’ ha recordat, per exemple, la seua acomiadada dels companys, “emotiva i sorprenent”. Igualment, continua vinculat a la Marina Alta, és natural de Xàbia. A més, ha confessat estar molt a gust aquests últims tres anys a la capital de La Safor.

Ha recordat com va ser la seua primera etapa com a policia local, recorrent molts municipis, fins a acabar convertint-se en un dels caps de policia més joves d’Espanya, amb 27 anys. Martínez Espasa ha incidit en la “proximitat” que ha de tindre tot Policia Local.

D’altra banda, també s’ha pronunciat sobre “l’assumpte perillós” de l‘assetjament escolar. Al respecte, ha indicat la importància de l’actitud de pares i mares en l’entorn familiar, en relació amb les noves tecnologies i l’ús del mòbil. Considera un error que xiquets massa menuts tinguen accés ja a aquest tipus de dispositius.

També ha deixat alguna anècdota recent amb els actuals Reis d’Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *