Societat

Pepe Salort comença amb la sisena temporada de “Hombre Lobo” a Rockstar

El programa estrela de l’emisora s'emet tots els divendres de 20:00 a 21:00 hores
Pepe Salort comença amb la sisena temporada de "Hombre Lobo" a Rockstar / Dunia Trujillo

El programa estrela de Rockstar, “Hombre Lobo“, arranca amb la seua sisena temporada aquest divendres, sota la direcció de Pepe Salort i el seu equip. Des del seu debut en 2019, l’espai ha acumulat un total de 220 programes, consolidant-se com un referent per als amants del rock, el soul i el powerpop. “Hombre Lobo” s’emet tots els divendres de 20:00 a 21:00 hores, oferint als oients un recorregut per la història i l’actualitat d’aquests gèneres musicals.

El programa, que podria considerar-se d’autor, es caracteritza pel seu enfocament en la investigació i recopilació de les novetats musicals a nivell mundial. Encara que compta amb una secció de clàssics a càrrec de Mr. Mayo, el que realment distingeix “Hombre Lobo” és el seu èmfasi en l’actualitat musical. Salort i el seu equip dediquen cada programa a presentar el més recent de les escenes britànica, americana i global, destacant solistes i bandes emergents que continuen revitalitzant aquests estils amb noves produccions, a les quals ells anomenen SUPERSONIDOS.

A més de la música, Hombre Lobo inclou entrevistes, anècdotes i dades curioses, tot sota el padrinatge de grans figures del rock espanyol com Tarque i Leiva. Amb aquesta mescla de passat i present, el programa ha sabut mantindre la seua rellevància, convertint-se en una cita obligada per a qui busca estar al dia amb les novetats del rock, soul i powerpop.

Pepe Salort als estudis de Rockstar | Dunia Trujillo

Hem pogut parlar amb Pepe Salort i ens ha contestat a un parell de preguntes.

P: Ganes d’arrancar amb la temporada en Rockstar?

R: Moltes, la veritat. Al principi quan comencem no solíem parar ni per vacacions, ni estiu, ni nadal… Però crec que és bo acabar una temporada, fer balanç, descansar per descomptat i també veure les ganes que tens de tornar a arrancar. I t’assegure que tinc a l’equip llest i entusiasmat. Que els oients et demostren quan poden les seues ganes de tornar a escoltar-te és essencial.

P: Amb quina cançó i banda et quedaries per a representar al programa? 

R: Jo crec que esta és la pregunta més complicada de respondre. Tenint en compte que en Hombre Lobo sonen moltes cançons, que sempre estem rastrejant per a descobrir nous temes, noves bandes… en este moment em quedaria amb Got to get you into my life de The Beatles. Si em preguntes en 5 minuts segurament et diria una altra.

P: Alguna sorpresa que pugues avançar-nos de cara a este inici de temporada? 

R: Tenim autèntics temazos nous que acaben d’aparéixer i que crec que es mereixen que els gaudim des d’ara mateix, però també puc avançar que vindran al programa visites de músics importants que tots coneixem. També hi ha noves bandes i solistes que ens presentaran les seues creacions, sempre amb el filtre que tenim: que ens agraden i siguen de veritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *