Societat

Luciano González, Salvador Mollà i Anton Gudzykevych guanyadors del VI concurs “Escultures davant del mar”

Marina Dénia i l'Ajuntament de Dénia també han atorgat mencions honorífiques a les obres de Cristina Minguillón, Álvaro Merle, Christian Guggenb
Premis “Escultures davant del mar” / Marina Dénia

El VI concurs “Escultures davant del mar” ja té guanyadors. Aquest matí, en un acte celebrat a Marina Dénia, s’han entregat els premis als artistes més destacats d’aquesta edició. L’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, el regidor de Cultura, Raúl David García, el capità-director de Marina Dénia, Gabriel Martínez, i els membres del jurat, Toni Marí, Nicolás Merle, Joan Castejón i Modesto Marí, han estat els encarregats de reconéixer els millors treballs.

El primer premi, dotat amb 1.500 euros, ha sigut per a Luciano González per la seua escultura “Sueños rotos”. El segon premi, amb 1.000 euros, ha recaigut en Salvador Mollà per la seua obra “Capità de mar”. El tercer premi, de 500 euros, ha sigut per a Anton Gudzykevych i la seua escultura “Sustancia de la vida”. A més, s’han concedit mencions especials a les obres de Cristina Minguillón, Álvaro Merle, Christian Guggenbuhl i Héctor Valdés.

Durant l’acte, Gabriel Martínez ha destacat: “Gràcies a tots i, especialment, als artistes que confien en este concurs per a exposar les seues obres. Aquesta exposició és visitada per milers de persones durant els mesos d’estiu i ja podem afirmar que ha aconseguit rellevància internacional”. Per la seua part, l’alcalde Vicent Grimalt ha afirmat: “Este és un esdeveniment consolidat i creiem que és una sala d’exposicions en un entorn preciós que tots agraïm. Enhorabona a tots per la vostra feina”.

Toni Marí, membre del jurat, ha volgut posar en valor la qualitat de les obres presentades: “En aquesta edició hem vist moltíssima qualitat. Gràcies a l’Ajuntament pel seu suport i a Marina Dénia per cedir-nos aquest espai, que és un aparador per a qualsevol artista. Els artistes aportem el nostre granet d’arena a la cultura. Gràcies a tots per la vostra participació”. A més, el regidor de Cultura, Raúl David García, ha assegurat que l’Ajuntament continuarà donant suport a aquesta iniciativa.

Per la seua part, Nicolás Merle ha destacat que “Dénia sempre ha sigut bressol d’artistes, i ací tenim una prova d’això”. Modesto Marí ha tancat l’acte reiterant els agraïments i afirmant que “continuem sent un referent, i esteu convidats a tornar sempre que vulgueu”.

Artistes participants: Héctor Valdés, Georgie Poulariani, Vicent Ferri i de Sanvíctor, Paqui Giner, Fernando Herranz, Luciano González, Samuel José Escobar, Christian Guggenbuhl, Ángel López, Cristina Minguillón, Mª Dolores Trujillo, Juan Carlos García, Ángel Bustamante, Tomás Sivera, Pepe Vegas, Associació Acova Salut Mental, Ángel Lamela, Michel Touma, Marie Louise Kersbergen, Alejandro Inglés Pérez, Ángel Zabala, Anton Gudzykevych, Salvador Mollà, Juan Luis López, Álvaro Merle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *