Gastronomia

Prop de 50 bars i restaurants participen en la XXIV Ruta de Tapes de Dénia

Se celebrarà del 24 d'octubre al 17 de novembre

Quasi una cinquantena de bars i restaurants participen en la nova edició de la Ruta de Tapes de Dénia.

48 locals de restauració de la capital comarcal s’han inscrit en esta XXIV edició. Organitzada per GuiaME Comunicació amb la col·laboració de Turisme Dénia i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma), se celebra des del 24 d’octubre fins al 17 de novembre.

En els establiments participants, els “ruteros” podran degustar tapa més beguda (canya, vi, vermut) a un preu de 4 euros.

La Ruta deixarà premis tant per als locals concursants com per al públic participant que presente el seu passaport de ruta amb un mínim de 15 tapes valorades i segellades.

Premis per als locals concursants

GuiaME entregarà una placa commemorativa al 1r i 2n classificat.

Un sopar + Nit d’hotel i desdejuni a l’Hotel La Font d’Alcalà, a Alcalà de la Jovada (Vall d’Alcalà) per al segon classificat.

I un premi en metàl·lic, de 200 euros, que premia la dedicació, implicació i compromís, així com el bon fer i l’afany que es té amb este esdeveniment.

Fuegodifusión, empresa especialitzada en projectes amb xemeneies, regala una barbacoa de sobretaula Tabl’o Ofyr al guanyador.

Aehtma premia la millor tapa elegida per un jurat tècnic amb una placa commemorativa i un dinar per a 2 persones en un restaurant associat a Aehtma.

Turisme Dénia entregarà una placa commemorativa a la millor tapa elaborada amb producte autòcton.

Restaurant Mena premia amb un dinar o sopar degustació al guanyador.

I HostelBe, botiga especialitzada en subministraments hostalers, premiarà la tapa millor presentada amb 300 euros, a consumir en qualsevol de les seues botigues.

Sorteig per als “ruteros

Sopar de tapes per a 2 persones en el local premiat com a 1r classificat.

Sopar de tapes per a 2 persones en el local premiat com a 2n classificat.

Sopar de tapes per a 2 persones en el local premiat per Aehtma.

Sopar de tapes per a 2 persones en el local premiat per Turisme Dénia.

El Centre Comercial Portal de la Marina sortejarà una targeta regal de 500 euros entre tots els “Ruteros” que més tapes hagen puntuat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *