Societat

Rolser i Agatha Ruiz de la Prada revolucionen el disseny dels carros de la compra amb una col·lecció exclusiva

La col·laboració entre la dissenyadora i l’empresa líder en carros de la compra combina estil avantguardista i funcionalitat
Mireia Server, CEO de Rolser, i Agatha Ruiz de la Prada / Rolser

L’empresa Rolser, líder en la venda de carros de la compra i amb seu a la Marina Alta, i la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada han presentat hui una col·laboració amb l’objectiu de “fer la compra amb estil”, ha explicat la disenyadora per als micrófons de Dénia FM.

En un acte celebrat a les instal·lacions de Rolser, a Pedreguer, s’ha presentat la nova col·lecció de carros, que fusiona un disseny avantguardista amb la funcionalitat, portant els carros de la compra al món de la moda.

Agatha Ruiz de la Prada junt amb als carrets | Tino Calvo

La col·lecció inclou tres models exclusius, que porten el segell inconfusible de la dissenyadora, i han estat concebuts com a accessoris que combinen diversió i comoditat. Aquest projecte va tindre el seu punt àlgid en l’última edició de la MBFWMADRID, on els carros de Rolser van ser protagonistes d’un desfil pioner.

Durant l’acte, Mireia Server, CEO de Rolser, i Agatha Ruiz de la Prada, van destacar la importància d’aquesta col·laboració. “Col·laborar amb Rolser m’ha permés explorar el disseny des d’una nova perspectiva, creant peces que uneixen funcionalitat i diversió de manera inesperada”, ha afirmat Ruiz de la Prada, qui també ha remarcat la rellevància del compromís mediambiental compartit.

Mireia Server, CEO de Rolser, amb Patricia Blázquez | Tino Calvo

Per la seua banda, Mireia Server ha expressat el seu entusiasme: “Per a nosaltres és un orgull treballar amb Agatha Ruiz de la Prada. Aquesta aliança aporta una visió fresca i creativa als nostres productes, en sintonia amb el nostre compromís amb la innovació, la qualitat i la moda. Sempre hem cregut que els nostres carros són un complement més, com qualsevol bossa”.

La dissenyadora atenent a Patricia Blázquez | Tino Calvo

Després de la presentació, els assistents van realitzar una visita guiada per les instal·lacions de Rolser, on es va mostrar el procés de fabricació dels carros.

Fotogaleria de Tino Calvo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *