Medi ambient

Sandra Gertrúdix pasarà pels micròfons d’Onda Cero per a parlar sobre la Setmana de la Sostenibilitat

La regidora de Medi Ambient de Dénia conversarà amb Ángel Serrano sobre esta activitat paralela al Dénia Festival de les Humanitats

Demà, Sandra Gertrúdix, regidora de Medi Ambient i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Dénia, serà entrevistada a Onda Cero. Durant el programa Més de Uno Dénia Marina Alta, Gertrúdix valorarà la importància de la Setmana de la Sostenibilitat i la Fira Renova’t 2024, dos esdeveniments claus impulsats per la seua regidoria que se celebren del 15 al 19 d’octubre.

Setmana de la Sostenibilitat i Fira Renova’t

Estes jornades que tindran lloc del 15 al 18 d’octubre a la Casa de la Cultura de Dénia. S’han concebut com un espai per a la reflexió i el debat sobre les energies renovables, la sostenibilitat i l’eficiència energètica. Experts de diversos sectors parlaran sobre les accions que s’estan portant a terme per aconseguir una transició ecològica real.

A més, la Fira Renova’t tindrà lloc el dissabte 19 d’octubre a la Glorieta de Dénia, de 10 a 20 hores. Aquest esdeveniment oferirà activitats familiars, tallers infantils i rutes ecològiques, amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre l’ús de les energies renovables i la importància de cuidar el medi ambient.

Per altra banda, Gertrúdix respondrà hui en l’entrevista preguntes sobre la rellevància de la participació ciutadana. També sobre l’importància de l’educació ambiental en aquestes activitats paral·leles al Dénia Festival de les Humanitats 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *