Sanitat

Sanitat renova el seu equipament informàtic a l’Atenció Primària del Departament de Salut de Dénia

La renovació tecnològica forma part dels objectius de la Conselleria per oferir una atenció sanitària d’excel·lència

La Conselleria de Sanitat ha finalitzat la primera fase de renovació de l’equipament informàtic en l’Atenció Primària del Departament de Salut de Dénia. Aquest projecte es va iniciar al maig de 2024. La iniciativa forma part d’un pla de modernització que millorarà l’atenció sanitària.

En aquesta primera fase, s’han renovat un total de 413 estacions de treball. Aquestes estacions estan repartides en 4 centres sanitaris integrats, 8 centres de salut i 34 consultoris auxiliars del departament. Amb aquesta renovació, es busca agilitzar l’accés a la informació clínica i augmentar l’eficiència en la gestió sanitària.

Modernització del equipament informàtic per a una millor atenció

Amb l’adquisició d’aquests ordinadors, s’ha completat un primer pas cap a la renovació tecnològica integral del Departament de Salut de Dénia. Els nous equips milloraran la qualitat del servei als pacients i faran més eficient la feina dels professionals.

D’altra banda, la Conselleria de Sanitat ja ha anunciat que aquest pla de renovació tecnològica continuarà l’any 2025. En concret, es renovarà també l’equipament informàtic de l’Hospital de Dénia, la qual cosa permetrà una modernització completa del sistema.

En resum, la renovació tecnològica forma part dels objectius de la Conselleria per oferir una atenció sanitària d’excel·lència. Així doncs, la implantació d’aquests nous sistemes informàtics ajudarà a incrementar l’agilitat en l’àmbit clínic i a millorar la seguretat en l’atenció als pacients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *