Esports

Semifinals de la 35a Lliga de Perxa Trofeu Diputació d’Alacant a l’horitzó

La competició es prepara per a viure un octubre intens amb semifinals de Primera, Segona i Tercera categoria abans de les finals a Benifallim
Jugadors en plena partida / Fedpival

Els caps de setmana del 5-6 i del 19-20 d’octubre se celebraran les semifinals de la 35a Lliga de Perxa Trofeu Diputació d’Alacant. Després d’una fase regular plena d’emoció, ja s’han definit els 12 equips que competiran per les sis places disponibles per a les finals de les categories Primera, Segona i Tercera, que es disputaran el pròxim 27 d’octubre a Benifallim.

Primera Categoria: Triple empat i semifinals definides

En la màxima categoria, els emparellaments de semifinals seran La Rectoria-Relleu i Mutxamel-La Vila Joiosa. Mutxamel va aconseguir el bitllet per a semifinals després d’una important victòria per 10-3 davant Sella B en l’última jornada, que el va col·locar amb 12 punts, els mateixos que RelleuBenimagrell. El triple empat es va resoldre a favor de Relleu com a líder del grup, seguit per Mutxamel, mentre que Benimagrell va quedar fora de la competició.

Pel que fa al grup B, La Vila Joiosa i La Rectoria van aconseguir assegurar la seua classificació amb triomfs clars. La Vila Joiosa es va imposar per 10-2 a Sella A, mentre que La Rectoria va guanyar Orba amb el mateix resultat. D’aquesta manera, els vilers finalitzen la lligueta com a líders amb 13 punts, mentre que els ‘rectors’ ho fan amb 12. Sella A, amb 9 punts, s’haurà de conformar amb la tercera posició.

Les semifinals de Primera es disputaran amb les partides d’anada a Sanet i els Negrals i a Mutxamel, mentre que les de tornada es jugaran a Relleu i La Vila Joiosa, prometent partides d’alt nivell i intensitat.

Segona Categoria: Benillup, Calp, Sant Vicent i Orba C es disputaran les places a la final

En una segona categoria molt disputada, les semifinals estaran formades pels emparellaments Orba C-Benillup i Calp-Sant Vicent. Al grup A, Benillup ha acabat primer amb 9 punts, mentre que Calp es va classificar després de guanyar a Orba D per 10-9 en un duel directe que va ser decisiu. Al grup B, Sant Vicent va aconseguir la primera posició amb 9 punts, seguit d’Orba C amb 8, deixant a Tibi i Mutxamel fora de les semifinals amb 7 i 6 punts, respectivament.

Tercera Categoria: Crevillent, Tibi B, Finestrat i l’últim lloc per definir

En Tercera Categoria, els equips de Crevillent, Tibi B i Finestrat s’han proclamat campions dels seus respectius grups. La quarta plaça per a semifinals encara està per decidir-se entre Agost i Relleu B, que competeixen per ser el millor segon de tots els grups. Agost acumula 12 punts, mentre que Relleu B, amb 9 punts, té una partida pendent contra Benifallim que serà clau per definir el seu futur.

Els emparellaments de semifinals de Tercera seran Crevillent contra Tibi B, mentre que Finestrat s’enfrontarà al vencedor entre Agost i Relleu B. Les partides d’anada es jugaran el cap de setmana del 12-13 d’octubre.

Amb unes semifinals plenes de rivalitat i talent, la 35a Lliga de Perxa Trofeu Diputació d’Alacant promet oferir un gran espectacle en cada partida. Els aficionats a la pilota valenciana esperen amb ganes veure quin serà el desenllaç i quins equips arribaran a les finals del pròxim 27 d’octubre a Benifallim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *