Política

Somos Calpe adverteix que el PP municipal torna a estar en el punt de mira

Segons les primeres dades, un exregidor del PP hauria exhumat un difunt sense autorització per enterrar-hi l’àvia d’un tècnic municipal

El Partit Popular (PP) de Calp podria tornar a estar en el punt de mira. Aquesta vegada, per una sèrie d’investigacions relacionades amb possibles exhumacions il·legals al cementeri municipal. Somos Calpe, amb l’alcaldessa Ana Sala al capdavant, adverteix que el PP local torna a estar sota sospita. Sala diu que va abandonar el PP per la seua falta de transparència, i ara subratlla que no vol cap vincle amb la corrupció. A més, afegeix: “Estic satisfeta d’haver pres distància”, i reitera que cal que el Partit Popular rendisca comptes davant la ciutadania.

Exhumacions il·legals al cementeri de Calp que implicarien al PP

A Calp, s’està investigant la possible exhumació il·legal d’un nínxol al cementeri municipal. Segons les primeres dades, un exregidor del PP hauria exhumat un difunt sense autorització per enterrar-hi l’àvia d’un tècnic municipal. Aquest acte fora de la legalitat ha generat gran polèmica i preocupació entre els veïns.

Els escàndols evidencien la necessitat urgent de lideratges honestos i responsables. Somos Calpe fa una crida a la transparència i exigeix que es posen en marxa mesures per garantir la integritat de les institucions públiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *