Empresariat

Teulada fomenta la creació d’empreses amb el ‘xec emprenedor 2024’

La quantitat de l'ajuda serà de 500 euros per empresa, destinada a cobrir despeses de constitució i promoció
Dissenyadora gràfica / Redacció

L’Ajuntament de Teulada, a través de la regidoria de Foment liderada per Pilar Vidal, impulsa l’emprenedoria amb les ajudes ‘xec emprenedor 2024‘. Aquestes ajudes estan dirigides a persones aturades que vulguen iniciar una activitat en un establiment situat al municipi de Teulada Moraira.

Podran optar a aquestes ajudes tant persones físiques com jurídiques o comunitats de béns. La quantitat de l’ajuda serà de 500 euros per empresa, destinada a cobrir despeses de constitució, posada en marxa, promoció, publicitat, aplicacions informàtiques, i material d’oficina vinculat a l’activitat.

Les sol·licituds es podran presentar fins al 10 d’octubre de 2024 a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Teulada. Segons la regidora Pilar Vidal, “emprendre fa créixer la societat, i per això volem donar suport a les persones aturades perquè inicien activitats que aporten valor a l’economia local”.

Per a més informació, es pot contactar amb el departament de Foment a través de l’Agència de Desenvolupament Local AFIC-CREAMA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *