Societat

Teulada impulsa una campanya per al benestar dels animals de companyia

La nova legislació exigeix a la ciutadania responsabilitats per a una convivència respectuosa
Suzanne Katzgrau / Aj. Teulada Moraira

La regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Teulada, sota la direcció de Susanne Katzgrau, ha posat en marxa una campanya informativa destinada a conscienciar la ciutadania sobre les noves normatives incloses en la recent Llei de Benestar Animal. Aquesta iniciativa té com a objectiu educar els propietaris d’animals de companyia sobre les seves responsabilitats, fomentant un entorn de convivència saludable tant per a les mascotes com per als veïns i veïnes de la localitat.

Un enfocament integral per a la conscienciació ciutadana

La campanya se centra en tres eixos clau: marketing digital, marketing directe i tallers presencials. Cada un d’aquests components ha estat dissenyat per assegurar que els ciutadans de Teulada Moraira estiguin plenament informats sobre la llei, la seva aplicació i les bones pràctiques per garantir el benestar dels seus animals.

Marketing Digital: una experiència atractiva i accessible

L’Ajuntament compartirà sis vídeos i dotze imatges a les seves xarxes socials, amb un enfocament tant informatiu com visualment atractiu. A més, s’habilitarà un espai dedicat a la campanya a la pàgina web del consistori, on es podran trobar consells útils sobre la llei i la millora de la convivència amb els animals de companyia. Aquest espai estarà disponible en castellà, valencià i anglès, facilitant l’accés a tota la ciutadania.

Marketing Directe: missatges en punts clau de la localitat

Per augmentar la visibilitat de la campanya, s’instal·laran plaques informatives en els parcs canins de la localitat, així com cartells en veterinaris, perruqueries canines i botigues especialitzades en animals. Aquests materials contendran informació sobre civisme, higiene i les obligacions legals que hauran de complir els propietaris de mascotes segons la nova normativa.

Tallers i xerrades: educació divertida per a tothom

La campanya també inclourà tallers i xerrades dirigides a adults i nens. Es realitzaran dos tallers gratuïts d’ensinistrament en positiu, on s’ofereixen nocions bàsiques per millorar el benestar de les mascotes. A més, s’organitzarà una xerrada lúdica al CEIP Sant Vicent Ferrer de Teulada amb un gos entrenat, on els més petits aprendran com interactuar amb els animals i fomentar la higiene i el civisme.

Durant aquests esdeveniments, els assistents rebran mochiles amb el lema “El meu gos mola, però jo també”, que recordaran de manera gràfica els punts més importants de la llei. També s’establiran flyers informatius que enumeraran els drets i deures dels ciutadans amb mascotes.

Susanne Katzgrau destaca la importància d’aquesta campanya en el marc de la nova legislació: “Amb la recent Llei de Benestar Animal, és fonamental que la ciutadania estiga ben informada sobre les seves responsabilitats i les millors pràctiques per cuidar les seves mascotes. Volem que Teulada Moraira siga un referent en convivència i respecte cap als animals, i aquesta campanya és un pas clau per aconseguir-ho”.

Katzgrau subratlla també l’enfocament accessible i divertit de la campanya: “El nostre objectiu no és només informar, sinó fer-ho d’una manera que realment connecte amb la gent. Per això hem apostat per vídeos, tallers i materials interactius que no només instruïsquen, sinó que també generin una experiència positiva i fàcil de recordar”.

Finalment, la regidora ha fet una crida a la participació ciutadana: “Animem a tots els veïns i veïnes de Teulada Moraira a participar en els tallers i xerrades. Creiem que el benestar dels animals de companyia no és només una obligació legal, sinó una responsabilitat compartida que millora la qualitat de vida de residents i visitants”.

Compromesos amb el benestar animal i la convivència ciutadana

Amb aquesta campanya, la regidoria de Benestar Animal de Teulada Moraira reafirma la seva aposta per la millora de la convivència entre els ciutadans i les seves mascotes, facilitant la comprensió i el compliment de la nova Llei de Benestar Animal. Per a més informació, es pot visitar la pàgina web de la campanya (https://www.teuladamorairabienestaranimal.com) o seguir les xarxes socials de l’Ajuntament de Teulada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *