Cultura

Teulada Moraira celebra el 9 d’octubre amb una programació cultural diversa

Fins a l'11 d’octubre, la Biblioteca Pública Municipal de Teulada i la Agència de Lectura de Moraira repartiran l’Auca de Jaume I
L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, i la regidora de Cultura, Verónica Martínez, posen amb el cartell del 9 d'octubre de 2024. / Ajuntament de Teulada Moraira

Teulada Moraira ha preparat una programació especial per celebrar el 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana. Aquesta programació inclou activitats culturals i de lleure per a tots els públics.

Fins a l’11 d’octubre, la Biblioteca Pública Municipal de Teulada i la Agència de Lectura de Moraira repartiran l’Auca de Jaume I. També hi haurà una exposició de llibres sobre aquest personatge històric.

Activitats per a tota la família

El 7 d’octubre, tindrà lloc el taller infantil “Construint la ciutat Medieval de Jaume I tridimensional”. Aquest taller serà a les 16:30 hores a la Biblioteca de Teulada i a les 18:00 hores a la Biblioteca de Moraira.

El 8 d’octubre, a Teulada, es realitzarà la desfilada i espectacle de Jaume I. L’acte començarà a les 18:30 hores a l’avinguda de Las Palmas i arribarà fins a la plaça VIé Centenari, on es farà un combat medieval.

El 9 d’octubre, se celebrarà l’acte institucional a la plaça de l’Ajuntament. L’alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, farà la lectura del manifest. A més, actuaran les associacions culturals locals com la Colla El Falçó, la Coral Teuladina, les Danses Font Santa i l’Associació Musical Cultural de Teulada.

Un 9 d’octubre amb desfilades i espectacles

El mateix 9 d’octubre, a les 18:30 hores, es farà el desfilada i espectacle de Jaume I a Moraira. L’acte començarà al Fortí i culminarà a la explanada del Castell amb un altre combat medieval.

La regidora de Cultura, Verónica Martínez, ha convidat veïns i visitants a participar en els actes. Per la seua part, l’alcalde Raúl Llobell ha destacat l’orgull de celebrar les arrels i tradicions valencianes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *