Festes

Tot preparat per a l’inici de l’Oktoberfesters de Calp

Es prolongarà del 4 al 8 d’octubre a la carpa instal·lada en el Parc de la Creativitat
Presentació de l'Oktoberfesters / Ajuntament de Calp

Ja està tot preparat per a la celebració de l’Oktoberfesters, la Festa de la Cervesa que organitza la Comissió de Festes de 2025, actualment Prefesters, i que arranca aquest divendres en la carpa instal·lada en el Parc de la Creativitat, de Calp.

El divendres 4, a les 20 hores, està previst la punxada del primer barril amb el qual començarà aquesta festa que es prolongarà fins al 8 d’octubre.

A més de cervesa, en l’Oktoberfesters se servirà menjar alemany i espanyola a preus populars i hi haurà música en viu i activitats infantils.

Al costat de la cervesa un altre dels grans al·licients d’aquest esdeveniment és la música en directe, així el dia 4 està prevista l’actuació del grup de música alemanya Don Ewaldo &Magenta i dels Djs Raúl C. i Javi Más.

El 5 d’octubre la jornada s’iniciarà amb la instal·lació d’inflables infantils a partir de les 11 hores i la preparació d’una paella gegant. De 13.30 a 14.30 hores, actuarà la banda de rock infantil Ramonets. A la vesprada està prevista l’actuació de la Xaranga La Motora, Memphis i Don Ewaldo &Magenta. Ja a la nit està prevista l’actuació de La Gran Babylon i la Xaranga Los Mataos.

El diumenge 6 d’octubre a les 10 hores està prevista una concentració motera i de cotxes clàssics, a les 10.30 hores, esmorzar popular i al llarg del dia actuaran Don Ewaldo &Magenta, Los Astrolabios i DJ Jota & Friends.

El dimarts 8 la festa arrancarà de nou a les 20 hores amb l’actuació de Don Ewaldo &Magenta i a les 23 hores Festa Remember “El temple de la música” amb Paco García KKO i Xavi Plastik.

Aquesta iniciativa, gestionada pels prefesters per a recaptar fons per a les festes patronals de 2025 consistix en una festa de la cervesa aprofitant la tradició que ha existit en la localitat en aquesta mena d’esdeveniments durant més de 30 anys.

“Amb l’Oktoberfesters arranquem el mes més festiu de la localitat i al mateix temps permet que els festers vagen recaptant diners per a les pròximes festes”, ha manifestat Ana Sala. Per part seua, la regidora de Festes, Mariola Mulet, ha destacat la labor dels prefesters en l’organització d’aquest esdeveniment que recupera la tradicional oktoberfest.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *