Educació

Unanimitat a Dénia per a acceptar la modificació de competències per a construir el nou CEE Raquel Payà

La Conselleria d'Educació aprovava un increment d'1,9 milions d'euros de la delegació del Pla Edificant
CEE Raquel Payà / Miriam Pagán

“Són molt bones notícies, molt esperades”. Amb aquestes paraules començava la seua intervenció la regidora de Territori de l’Ajuntament de Dénia, Maria Josep Ripoll, en el ple extraordinari de la corporació municipal, en què s’aprovava, per unanimitat, acceptar la modificació de delegació de competències per a la construcció del nou CEE Raquel Payà.

Aquesta modificació s’eleva a més d’1,9 milions d’euros, per la qual cosa el projecte del futur centre d’educació especial comptarà amb un pressupost total que supera els 8 milions d’euros.

Ripoll defensava l’acceptació d’aquesta modificació perquè “com més prompte millor” s’envie des de la Conselleria d’Educació la resolució definitiva i es puga començar el projecte.

Des de l’oposició, els tres grups municipals, Gent de Dénia, Vox i PP recolzaven la moció.

Mario Vidal instava que “no es demore més i com més prompte accepten les competències i delegació millor”.

Félix Redondo assenyalava que “tenen el nostre suport”, afegint que “si és bo per a Dénia, compten amb el nostre suport”.

Per últim, Pepa Font es felicitava d’aquest pas a donar per l’Ajuntament, i afegia que “malgrat que des de l’equip de govern es va posar en dubte” aquesta modificació de la delegació de competències, “Conselleria ha demostrat que ha complit el que promet”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *