Educació

Vicent Grimalt: “És una molt bona notícia que portem molts mesos esperant”

L'alcalde de Dénia es pronuncia sobre la confirmació de Conselleria de l'augment de pressupost per al CEE Raquel Payà
Imatge d'arxiu de l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, a Dénia FM / Miriam Pagán

L’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, ha valorat, per a Dénia FM, l’anunci realitzat, el dijous 3 d’octubre a la vesprada, per la Conselleria d’Educació, de l’aprovació de la proposta de modificació d’un increment de la delegació d’Edificant per un import superior als 1,9 milions d’euros per al CEE Raquel Payà de Dénia.

Grimalt explica que, aquesta setmana, tècnics de l’Ajuntament es posaven en contacte amb els de Conselleria, des d’on els van indicar que hi havia “novetats” perquè “ja estava confirmat” i s’anava a enviar a Hisenda, amb la previsió que en el termini d’un mes es faça “la resolució del modificat que necessiten”.

Però, “ens vam trobar amb la grata sorpresa que la Conselleria remetia a l’opinió pública la nota de premsa” sobre aquesta aprovació.

El batle incidix que “portem mesos demanant l’aprovació d’aquest modificat”, fins i tot davant del president de la GVA, Carlos Mazón.

Iafegix que aquest és el paper que faltava i, tan bon punt estiga la resolució per registre d’entrada a l’Ajuntament o a la plataforma del Pla Edificant, es licitaran les obres per part del Consistori. És més, el seu desig és que “tant de bo en el primer trimestre de 2025 estiga adjudicat el projecte i puguen començar les obres”.

Tanmateix, a primera hora del matí del divendres, 4 d’octubre, l’alcalde ha indicat, a aquesta redacció informativa, que encara no s’havia rebut oficialment la resolució.

Per a Grimalt, aquestano és una bona notícia, és una molt bona notícia, que portem molts mesos esperant”, subratllant, això sí, que “els qui més mesos porten esperant són els membres de la comunitat educativa del CEE Raquel Payà”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *