Esports

Xàbia acull la Ferrer Cup II, un referent del tenis nacional

El torneig se celebra del 19 al 26 d'octubre al Club de Tenis Jávea amb la participació de grans figures del tenis
Toni Molina en la presentació del torneig Ferrer Cup II / Ayto Xàbia

Xàbia acollirà la Ferrer Cup II, un prestigiós torneig nacional de tenis organitzat per l’Acadèmia de Tenis Ferrer, en col·laboració amb IBP Tenis. Aquest esdeveniment, que consolida Xàbia com un referent esportiu a nivell nacional, es durà a terme en les instal·lacions del Club de Tenis Jávea i promet oferir un espectacle de primer nivell per a tots els amants del tenis.

El torneig començarà amb la fase prèvia, que es disputarà els dies 19 i 20 d’octubre. A partir del 21 d’octubre, donarà inici la fase final, que es prolongarà fins al 26 d’octubre. Les semifinals es celebraran el divendres 25 d’octubre a les 18:00 h, mentre que la gran final tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre a les 11:00 h.

Premis

El torneig repartirà un total de 6.000 € en premis, distribuïts de la següent manera: el campió s’emportarà un premi de 2.000 €, mentre que el subcampió rebrà 1.000 €. Els semifinalistes obtindran 500 € cadascun, els jugadors que arriben als quarts de final seran premiats amb 250 € cadascun, i aquells que arriben als octaus de final rebran 125 € cadascun.

Entre els participants, es troben destacats tenistes com Iñigo Cervantes, qui va arribar a ocupar el lloc número 55 en el rànquing mundial, i Sergi Pérez, un jove tenista local de Dénia format a l’Acadèmia Ferrer, que ha aconseguit arribar al lloc 480 en el rànquing mundial.

L’Ajuntament de Xàbia convida tots els ciutadans i visitants a gaudir d’aquest gran esdeveniment esportiu, que posiciona la nostra ciutat com un referent en el tenis a nivell nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *