Entrevistes

Ricardo Benlloch: «La veritat, per a mi aquest premi és com un Nobel, i el millor està per vindre»

El propietari del restaurant Haití visita els estudis de Dénia FM amb motiu del guardó José Marshall Caballero atorgat recentment
Ricardo Benlloch / Redacció

El restaurant Haití, un emblema gastronòmic de Dénia des de 1969, ha estat guardonat amb el prestigiós Premi José Marshall Caballero a la Promoció Turística, en la XLIII edició organitzada per la 92.5 Dénia FM. Jordi Monsonís Gómez, gerent de l’emissora i president del jurat, va anunciar els reconeixements durant l’espai matinal «El Primer Café».

Ricardo Benlloch, propietari de l’establiment i tercera generació al capdavant del negoci familiar, es va mostrar profundament emocionat en l’entrevista. «Per a mi, aquest premi és com un Nobel», va declarar. L’empresari va destacar la passió que posa el seu equip en mantenir la cuina autòctona i la recuperació de plats tradicionals com el «all i pebre» d’anguila o l’arròs caldós de pato, plats que captiven tant residents com visitants.

Benlloch també va compartir històries sobre els inicis del restaurant, recordant la dedicació del seu pare, qui va lluitar contra la malaltia mentre tirava endavant el negoci, i l’esforç col·lectiu de la seua família per crear un espai reconegut i estimat per tots.

El lliurament del premi es durà a terme el pròxim dijous 21 de novembre al Centre Social, un acte que promet ser un homenatge a la trajectòria i l’esforç de generacions. «El millor està per vindre», va concloure Benlloch, anticipant amb il·lusió la cerimònia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *