Un any més, la Guia Michelin presenta als millors restaurants del panorama nacional en la cerimònia que té lloc a l’Auditori Víctor Villegas de Múrcia i està conduïda per la presentadora Ainhoa Arbizu.
Amb la DANA com a tema central de l’obertura de la gala, Arbizu agraïx la labor dels cuiners i de l’organització World Central Kitchen, comandada per José Andrés. Els cuiners Begoña Rodrigo, Ricard Camarena i Quique Dacosta, que han posat en marxa la iniciativa per a recaptar fons «Des de València per a València», van pujar a l’escenari per a fondre’s en un abraç de companyonia.
Estreles Michelin a la Marina Alta
La Marina Alta ha sigut una de les comarques més valorades. En la passada edició van ser huit els restaurants que vestien la desitjada «chaquetilla», amb les noves incorporacions d’Orobianco (Calp) i Casa Bernardi (Benissa).
En aquesta ocassió, renoven el seu guardó; Quique Dacosta Restaurant manté les seues 3 estreles Michelin (Dénia) i també ho fa BonAmb en Xàbia amb les dos que li corresponen. I Peix & Brases (Dénia), Tula (Xàbia), Audreys’s by Rafa Soler i Beat (Calp) i Casa Pepa (Ondara) revaliden també el seu distintiu.