Entrevistes

Paco Catalá: “La gamba blanca és el nostre producte estrella i gràcies a ella es manté la flota pesquera”

Entrevista, a Dénia FM, amb el Patró Major de la Confraria de Pescadors de Calp
Paco Catalá, segon per la dreta, en una reunió pels actes commemoratius del centenari de la Confraria de Pescadors de Calp. / Redacció

Calp tancarà les celebracions del centenari de la Confraria de Pescadors aquest dissabte amb la I Jornada de la Gamba Blanca de Calp, organitzada per la Confraria i l’Ajuntament.

Aquest esdeveniment servirà també per a presentar la marca “Gamba Blanca de Calp” amb la qual la Confraria i l’Ajuntament volen donar a conéixer aquest producte que, sens dubte, és el rei de la gastronomia calpina.

Amb motiu d’aquest acte, Dénia FM ha entrevistat al Patró Major del Pòsit calpí, Paco Catalá, per a conéixer més detalls d’aquesta jornada, que també tindrà la seua part solidària.

El 50% de la recaptació del servei de barra es destinarà als damnificats per la DANA de València.

Escolta ací l’entrevista:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *