El Grup Quique Dacosta, encapçalat pel xef de tres estrelles Michelin Quique Dacosta, ha tingut un paper essencial en el suport als afectats per la recent DANA a la Comunitat Valenciana. En una entrevista amb Dénia FM, Alberto Talavera, director de màrqueting del grup, va destacar el compromís de l’empresa: “Fem el que millor sabem fer, donar de menjar a qui ho necessita”.
Des del primer dia, l’equip de Dacosta ha servit milers de menjars calents tant als damnificats com als equips d’emergència i voluntaris a Paiporta i altres punts crítics. “La solidaritat de la gent és aclaparadora; rebem ajuda constant de persones que ofereixen des d’aliments fins a equips de neteja”, va explicar Talavera.
A més, el grup ha treballat juntament amb l’ONG World Central Kitchen de José Andrés, coordinant una operació logística en què participen cuines de València i Dénia per repartir prop de 3.000 racions diàries. Talavera va subratllar que aquesta ajuda continuarà mentre siga necessària, agraint profundament a totes les persones i empreses que han sumat esforços per donar suport a la comunitat en aquest moment difícil.