Entrevistes Primer Café

Massimo Arienti: “Volem continuar fomentant la gastronomia en període de baixa temporada”

Entrevista, a Dénia FM, amb el xef italià sobre el sopar a quatre mans juntament amb el xef estrella Michelin Rafa Soler
El cuiner italià Massimo Arienti, del restaurant Nomada, en Marina El Portet Dénia. / Miriam Pagán

En el marc de Marina El Portet, a Dénia, el pròxim 31 de gener tindrà lloc una trobada a quatre mans entre el xef estrella Michelin Rafa Soler, del restaurant Audrey’s, i el cuiner italià Massimo Arienti, del restaurant Nomada.

Arienti ha visitat el programa ‘Primer café’ de Dénia FM per donar a conéixer més detalls d’aquest sopar al restaurant italià, ubicat en aquest port esportiu dianenc, que partix de l’interés d’ambdós cuiners per realitzar una proposta gastronòmica conjunta que entrellaça l’alta gastronomia espanyola i la cuina de vanguarda italiana, unides per l’enriquidor Mar Mediterrani que banya les costes on es troben tots dos restaurants.

El xef italià ha indicat que la intenció és “continuar fomentant la gastronomia en períodes de baixa temporada”.

El menú estarà format per alguns dels plats més reconeguts de tots dos cuiners. També ha explicat com s’organitzaran, ja que no sols seran quatre mans, les dels dos xefs, sinó dos equips de cuina.

Aquesta és la primera vegada que Arienti i Soler s’unixen per a una experiència d’aquestes característiques. Precisament es van conéixer en una trobada anterior a quatre mans, en la qual estava present el xef estrella Michelin.

També hem aprofitat el moment per a conéixer més sobre la cuina d’Arienti.

Escolta ací l’entrevista:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *