Entrevistas Primer Café

Evarist Miralles: “A través de l’embotit, és una forma de recórrer un paisatge i l’interior de la Marina Alta”

Entrevista a Dénia FM sobre la Fira de l’Embotit i Producte Tradicional de la Vall de Pop

La Fira de l’Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop, que se celebrarà el pròxim diumenge 2 de març a Senija, ja té el seu Torraor d’Honor: el reconegut cuiner i formador de la Marina Alta, Evarist Miralles, que regenta el restaurant Cavall Verd de la Vall de Laguar.

Aquest reconeixement, atorgat per l’Associació d’Empresaris de Turisme de la Vall de Pop (ATEVAP), destaca la seua gran trajectòria professional i el seu esforç per situar la gastronomia de la comarca i, en especial, del vall en el lloc que es mereix.

Amb aquest motiu, han visitat el programa «Primer Café» de Dénia FM, el president d’ATEVAP, Ángel Vives, i el mateix Miralles, qui ha assenyalat que va ser una “sorpresa” i un “homenatge i reconeixement” haver sigut triat com a Torraor d’Honor.

Miralles ha destacat que “és una forma de, a través de l’embotit, recórrer el paisatge i l’interior de la Marina Alta”.

Per la seua banda, Vives ha incidit en aquest «paisatge mediterrani pràcticament verge a pocs quilòmetres del turisme de sol i platja«, i en com el producte tradicional d’aquesta zona ha marcat el territori (vinyes, embotit, ametles…).

El president d’ATEVAP ha avançat algunes de les novetats i el programa organitzat per al pròxim 2 de març a Senija, a més de repassar els 15 anys d’aquesta cita amb el turisme gastronòmic i la seua evolució.

Escolta ací l’entrevista:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *