Entrevistas

Hui, parlem del gastronomia i turisme amb Reme Cerdà

Es tractaran els desafiaments de l’hostaleria i el seu impacte en l’economia de la Marina Alta, a més del calendari d'esdeveniments d'AETHMA

Hui, el programa Más de Uno Dénia Marina Altacomptarà com a principal protagonista amb Reme Cerdà, secretària d’AEHTMA. L’espai analitzarà el balanç turístic de la comarca, la participació en FITUR 2025 i esdeveniments com la Ruta de Tapas i el Concurs de la Gamba Roja de Dénia.

Pots seguir aquesta conversa amb Reme Cerdà a la 107.2 FM (Dénia), la 95.9 FM (Marina Alta Sud) i la 91.3 FM (Marina Alta Nord), a partir de les 12:20h. A més, pots escoltar aquesta conversa completa com i quan vulgues en el canal  canal d’IVOOX d’Onda Cero Dénia Marina Alta , a partir d’aquesta vesprada.

FITUR 2025: una finestra al món

Recentment, FITUR 2025 ha reunit els principals actors del sector turístic. La Marina Alta ha estat present en aquest gran esdeveniment internacional. L’objectiu ha sigut reforçar la imatge del territori i atraure nous mercats.

Segons AEHTMA, la gastronomia ha tingut un paper clau. Cada vegada més visitants trien la comarca per la seua oferta culinària. A més, s’ha destacat la importància de la sostenibilitat i la desestacionalització com a estratègies de futur.

Gastronomia i desenvolupament local

D’altra banda, la Marina Alta aposta per esdeveniments que impulsen el sector gastronòmic. La XXV Ruta de Tapes de Dénia reunirà 41 establiments del 13 de febrer al 13 de març. Segons Cerdà, esta ruta fomenta la creativitat culinària i atrau tant residents com turistes.

A més, el Concurs de la Gamba Roja de Dénia celebrarà la seua XIII edició el 25 de març. Este certamen reuneix els millors xefs d’Espanya i continua consolidant la gamba roja com a símbol de la cuina local.

Segons AEHTMA, el turisme gastronòmic és una eina fonamental per al creixement econòmic de la comarca. Per això, es treballa en la formació i professionalització del sector per oferir un servei de màxima qualitat.

Una mirada al futur amb Reme Cerdà

Finalment, en l’entrevista amb Reme Cerdà es tractaran els desafiaments de l’hostaleria i el seu impacte en l’economia de la Marina Alta. La presidenta d’AEHTMA reflexionarà sobre les metes de l’associació i com la comarca pot continuar creixent com a referent turístic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *