Esteban va arribar, va convéncer i va guanyar amb el CD Dénia a La Nucía B (1-0)

Aisa va aconseguir un gran gol que li va donar els tres punts que tant necessitava el seu equip
Sirerol lluitant per fer-se amb l'esfèric / Javier Zamora

El CD Dénia va frenar la seua mala ratxa guanyant a La Nucia B per 1 a 0, en el xoc que es va jugar en el camp Diego Mena, que va tornar a registrar una entrada pobra.

Es va estrenar en la banqueta dianenca, Manuel Esteban i no ho va poder fer millor. Els jugadors es van mostrar molt còmodes sobre el rectangle de joc. Hi havia un plantejament tàctic diferent al d’altres jornades i les idees de la forma de jugar va estar molt clara. Mantindre la porteria a zero era l’objectiu, és per això que el sistema defensiu va estar impecable.

La primera meitat va tindre control local, encara que amb poques arribades a l’àrea rival. En la recta final del primer temps van arribar les oportunitats en les dues porteries. Primer va ser local, però la pilota es va passejar per la línia de gol sense que cap davanter pogués marcar. La rèplica va ser que els visitants van muntar un ràpid contraatac que quasi acaba en gol de no ser per la bona intervenció d’Edu Samblás.

Abans del descans, de nou, atac dianenc i gran parada del meta visitant, Petersen. A la següent el que va haver d’intervindre va ser el meta local, abortant l’ocasió de La Nucia B. Al descans es va arribar sense gols.

Jaume objeto de una falta de un rival | J. Zamora

En la segona meitat, va començar manant el CD Dénia, i va aconseguir prendre el comandament en el marcador amb el tant d’Aisa, que als pocs segons d’entrar des de la banqueta va marcar.

Amb avantatge en el marcador, els locals van seguir amb la seua pressió alta impedint que el seu rival jugara amb comoditat l’esfèric. En els minuts finals, més amb empenta que joc, La Nucia B, va buscar un empat que no va arribar.

Amb el xiulet final, tots van respirar i van celebrar la primera victòria de l’era Esteban en la banqueta. El futur sembla esperançador encara que al nou entrenador li queda molt de treball per realitzar.