El CD Dénia va eixir golejat de la seua visita a Tavernes (3-0)

Els dianenses no van complir els objectius de porteria a zero i acabar sense expulsions
Once que va eixir d'inici en el camp municipal de Tavernes / CD Dénia

El CD Dénia no va tindre el seu millor tard en el xoc que va jugar en el  camp municipal de Tavernes on va perdre per 3 a 0.

Els locals van manejar el control de la pilota des de la mateixa arrancada. Quan a penes s’emportaven jugats 12 minuts es van avançar en el marcador en marcar una pena màxima molt rigorosa. Este punt els va concedir molta tranquil·litat.

La pressió dels jugadors del Tavernes va ofegar a la línia de creació dianense que no va trobar la manera de proveir de joc als seus homes més ofensius. Amb l’1 a 0 es va arribar al descans en el marcador.

En la segona mitat, el CD Dénia va jugar els seus millors minuts però l’equip que dirigix Tomaca va tindre clares les seues idees i a l’habitació d’hora va augmentar el seu avantatge amb el 2 a 0. El tècnic dianense, Manolo Esteban, va buscar amb els canvis canviar la imatge del seu equip.

Les substitucions en el conjunt de la Marina Alta no van millorar l’anterior, el control del joc va ser del Tavernes davant un inoperant rival que no va crear perill algun sobre l’àrea local.

En el minut 73 va arribar el 3 a 0 que va sentenciar un xoc on el Tavernes va superar clarament al CD Dénia.

En esta ocasió els objectius marcats per Esteban dins del vestuari no es van complir, ja que el seu equip no va mantindre la porteria a zero i el que és pitjor va tornar a ballar-la i no va acabar amb onze jugadors sobre el camp, ja que va ser expulsat Aisa per doble groga.

La setmana és curta per als dianenses ja que el dimecres, jugarà el partit de la Nostra Copa davant el Atzeneta de Castelló en terres castellonenques. L’horari del partit és de 16.30 hores.