Gesta del CD Jávea davant l’Independiente Alicante (1-4)

Cabo va emergir com a golejador en anotar 3 dels 4 gols del seu equip
Jugador del CD Jávea davant el CF Independiente Alicante / CFI Alicante

El CD Jávea va aconseguir un triomf vital per 1-4 en la seua visita a l’Independiente Alicante, un equip que es comptava entre els candidats per a ocupar les posicions de privilegi de la taula. Este resultat no sols impulsa a la formació blanc-i-vermella fora dels llocs de descens, col·locant-ho en la tretzena posició, sinó que a més marca un punt d’inflexió en dependre únicament de si mateixos per a aconseguir la permanència en les 3 jornades restants.

El partit es va destacar per les figures de Cabo i l’entrenador Julio Ivorra. Cabo, amb un desplegament golejador impressionant, va marcar un hattrick que va ser clau per al desenllaç de la trobada. El seu primer gol va arribar als 8 minuts en ple domini del conjunt visitant. Offy va ampliar l’avantatge en el minut 20, demostrant l’efectivitat ofensiva de l’equip de la Marina Alta.

Encara que els locals van aconseguir retallar distàncies ràpidament, l’esforç va ser insuficient enfront d’un rival decidit a canviar la seua sort. Cabo va tornar a ser protagonista en la segona mitat amb dos gols més en els minuts 67 i 70, segellant així la victòria i la seua memorable actuació.

Este partit no sols reflectix una victòria en termes de punts, sinó que també és testimoniatge de l’esperit de lluita i la capacitat de superació del CD Jávea, qualitats personificades en el seu tècnic, Julio Ivorra, conegut pels seus rescats dramàtics en situacions crítiques. Amb este impuls anímic, l’equip mostra una confiança renovada que serà vital en la recta final de la temporada.

El combinat que entrena Ivorra ha sumat tres victòries en els seus últims quatre partits i una notable millora en la seua producció golejadora, enfronta les últimes jornades amb optimisme i la convicció que la permanència és possible. Este canvi radical ha trencat totes les expectatives i situa a l’equip en un escenari prèviament inimaginable fa diverses jornades.